I kökets trygga vrå
Nog med bullrig bufféresturang och bara kunna lämna disken och dra - ut till poolen :-) Intog köket i kväll (vilket kändes gött) och svängde ihop en trerätters. Så här bidde det:
Förrätt: Parmarulle fylld med skagenröra. Ingen raketforskning direkt; hacka valfria skaldjur, rör ner majonnäs eller crème fraiche, lite finhackad lök, kryddor. Rulla ihop på platsfilm.
Varmrätt: Västerbottenmos, vitlök-, timjan- och rödvinsgräddsås, helstekt lamminnerfilé. Såsen blev smarrig - recept läggs ut vid efterfrågan.
Dessert: Stora blåbär varvade med vaniljkessella och krossade pepparkakor.
I glasen: Dogana
Inget i högtalarn men Så mycket bättre i bakgrunden. Den där Jason är allt en go prick!
Kvällen i korthet. Klockan är mycket och sängen hägrar. Imorgon väntar G´s första hockey match. Videokameran är laddad och vi med! :-)
Klart vi vill ha såsen! Kanske även hur du gjorde köttet, stekning, ugn, tid, temp...
SvaraRaderaShit Pommes Frites! Det såg gott ut. :)) Å jag åt knäckebröd.. ;o) /Inge
SvaraRadera