I kökets trygga vrå





Nog med bullrig bufféresturang och bara kunna lämna disken och dra - ut till poolen :-) Intog köket i kväll (vilket kändes gött) och svängde ihop en trerätters. Så här bidde det:
Förrätt: Parmarulle fylld med skagenröra. Ingen raketforskning direkt; hacka valfria skaldjur, rör ner majonnäs eller crème fraiche, lite finhackad lök, kryddor. Rulla ihop på platsfilm.
Varmrätt: Västerbottenmos, vitlök-, timjan- och rödvinsgräddsås, helstekt lamminnerfilé. Såsen blev smarrig - recept läggs ut vid efterfrågan.
Dessert: Stora blåbär varvade med vaniljkessella och krossade pepparkakor.
I glasen: Dogana
Inget i högtalarn men Så mycket bättre i bakgrunden. Den där Jason är allt en go prick!

Kvällen i korthet. Klockan är mycket och sängen hägrar. Imorgon väntar G´s första hockey match. Videokameran är laddad och vi med! :-)

Kommentarer

  1. Klart vi vill ha såsen! Kanske även hur du gjorde köttet, stekning, ugn, tid, temp...

    SvaraRadera
  2. Shit Pommes Frites! Det såg gott ut. :)) Å jag åt knäckebröd.. ;o) /Inge

    SvaraRadera

Skicka en kommentar