Rester blir drinktilltugg
I lördags, mellan lunch och middag och för att belöna oss
efter ett dagsverk rivandes en altan, fixandes i en trädgård och lite logistik
och markservice, blev resterna från fredagens middag goda drinktilltugg:
Lammtortillia:
Täck en tortillia med strimlat lammkött, chevré, svampsås
och rödlök. Lägg på ytterligare en tortillia. Bryn på båda sidor i olivolja.
Svampsås i småglas:Värm svampsåsen och slå upp i småglas.
Parmesanpotatis:
Halvera kall kokt delikatessppotatis. Bryn i olivolja. Lägg upp på ett fat och strö rikligt med parmesan, salt och olivolja över.
Halvera kall kokt delikatessppotatis. Bryn i olivolja. Lägg upp på ett fat och strö rikligt med parmesan, salt och olivolja över.
Servera ett glas gott rödvin till. Förslagsvis Cono Sur.

Kommentarer
Skicka en kommentar