En klick löjrom på toppen


God morgon!

Har vardagen knackat på hos er idag? Här går vi vuxna tillbaka till jobbet, barnen är lediga ännu en vecka till. Men allt är ju lite upp och nedvänt med hemmajobb/undervisning etc... Men vi har tränat på att vara flexibla och behöva ställa om, i snart ett år nu...

Det nya året firades in med en god trerätters där bla löjrom ingick. Och vem hade tänkt att löjromsrester kunde passa perfekt tillsammans med en pasta? Inte jag i alla fall, men Frida Ronge. 


En helt ljuvligt krämig sås gjord på smält smör, smetana, riven parmesan, citronsaft, salt och peppar. Pasta som kokats al dente. Riven parmesan, hackad gräslök, citronzest och en klick löjrom på toppen. 


Inte mycket slår smaken av äkta löjrom. Har man väl fastnat, så är det svårt att byta ut på "vanlig" rom.


HÄR hittar du receptet. Testa - även om det inte finns löjrom hemma. Det var bara en av oss tre här hemma som fick avnjuta portionen med rom :-)


Mums!

Ha en fin dag. Ska kika igenom minneskortet så kanske det rent utav dyker upp fler inlägg under dagen.

Kram!

Kommentarer